luni, 1 septembrie 2014 | 09:26

Boxeri constănțeni medaliați la Naționalele de juniori

marți, 29 octombrie 2013
Publicat de Adrian Maxim
   

Boxerii constănţeni au cucerit patru medalii la Campionatul Naţional de box pentru juniori, care s-a disputat la Bucureşti.

boxCS Farul Constanţa a urcat pe podium cu Ionuţ Petriş – aur la categoria 70 kg, Ştefan Marcu – bronz la categoria 52 kg (antrenor, Mihai Constantin) şi Dincer Iusmen – bronz la categoria 46 kg (antrenor, Marcelică Tudoriu). Reprezentantul CS Năvodari, Ion Dudulică (categ. 52 kg; antrenor – Ablalim Ferodin), a ieşit vicecampion.

Lasă un răspuns

Şedinţă ordinară CJC, pe 5 septembrie

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, se convoacă… Citeşte tot »

Separatiștii proruși au comis primul atac maritim

Separatiștii proruși au atacat o navă ucraineană din Marea Azov duminică, trăgând asupra ei cu artileria de pe uscat, acesta… Citeşte tot »

ISJ: 16,11% dintre absolvenţii de liceu au promovat Bac-ul

“Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a centralizat astăzi, 31 august, rezultatele examenului de Bacalaureat din sesiunea august-septembrie 2014. Astfel, în această… Citeşte tot »

Bugetul programului “Prima Casă” va fi suplimentat

Ministerul Finanțelor propune suplimentarea bugetului destinat garanțiilor pentru programul Prima Casă prin direcționarea unor sume de circa 486 de milioane… Citeşte tot »

Andreea Mitu, succes românesc la “Mamaia Idu Trophy”

Dublu succes românesc pentru Andreea Mitu care şi-a adjudecat trofeul “Mamaia Idu Trophy”, duminică, în turneul de simplu după ce… Citeşte tot »

Iohannis: Sunt un politruc care vrea să candideze la Preşedinţie

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că este un politruc care vrea să candideze la Preşedinţia României.… Citeşte tot »

Plafonul pentru gratuităţi RATC, majorat la 1.000 de lei

Consilierii locali au votat, în şedinţa de ieri, 28 august a.c., majorarea plafonului pentru persoanele care beneficiază de gratuitate pe… Citeşte tot »

VEZI componenţa grupelor Ligii Campionilor

Tragerea la sorți a fazei grupelor ediției 2014-2015 a Ligii Campionilor la fotbal a avut loc joi la Monaco, cea… Citeşte tot »

Fostul dinamovist, Moţi, a eliminat Steaua din Europa

Portarul echipei Ludogoreţ Razgrad, Vladislav Stoianov, a declarat după meciul cu Steaua, scor 7-5 după loviturile de departajare, că fundaşul… Citeşte tot »

Kelemen: Nu avem încă o nominalizare la Cultură

Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, înainte de audierea în Comisia de cultură a Senatului, că UDMR încă nu… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic