marți, 29 iulie 2014 | 10:39

Boxeri constănțeni medaliați la Naționalele de juniori

marți, 29 octombrie 2013
Publicat de Adrian Maxim
   

Boxerii constănţeni au cucerit patru medalii la Campionatul Naţional de box pentru juniori, care s-a disputat la Bucureşti.

boxCS Farul Constanţa a urcat pe podium cu Ionuţ Petriş – aur la categoria 70 kg, Ştefan Marcu – bronz la categoria 52 kg (antrenor, Mihai Constantin) şi Dincer Iusmen – bronz la categoria 46 kg (antrenor, Marcelică Tudoriu). Reprezentantul CS Năvodari, Ion Dudulică (categ. 52 kg; antrenor – Ablalim Ferodin), a ieşit vicecampion.

Lasă un răspuns

Prima rectificare bugetară din acest an va fi pozitivă

Premierul Victor Ponta a declarat că rectificarea bugetară, pregătită de Guvern pentru perioada imediat următoare, va fi pozitivă. Întrebat, la… Citeşte tot »

Libertatea presei, în pericol în SUA

Supravegherea la scară mare de către serviciile de informații americane începe să aibă impact asupra libertății presei și a democrației,… Citeşte tot »

Simona Halep se menţine în primele 3 locuri WTA

Constănţeanca Simona Halep se menţine pe locul 3, cu 6.785 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Halep este… Citeşte tot »

“Traian”, eliminat la fuziunea PNL – PDL

Congresul comun pentru fuziunea PNL-PDL a început, la intonarea Imnului a fost omis numele “Traian”. Congresul comun a fost deschis… Citeşte tot »

Şedinţă a Consiliului Judeţean pe 31 iulie

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, se… Citeşte tot »

PNL şi PDL au fuzionat

Reprezentanţii PDL şi ai PNL au aproabt sâmbătă, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL… Citeşte tot »

Un băiat orfan din Constanța, 9,55 la BAC 2014

Bogdan Matei, un constănțean în vârstă de 21 de ani, este unul din candidații de la Facultatea de Matematică-Informatică din Constanţa.… Citeşte tot »

Armata israeliană recunoaște că a tras asupra unei școli a ONU

Armata israeliană a recunoscut, duminică, că a tras un obuz de mortieră asupra unei școli ONU din Fâșia Gaza unde… Citeşte tot »

Restanțele la creditele în lei şi în valută au scăzut

Băncii Naționale a României publicat, vineri, un raport conform căruia valoarea totală a creditelor restante în lei, ale populației și… Citeşte tot »

Rezultate din Liga I

Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri, sâmbătă şi dumincă, în prima etapă a Ligii I şi programul celorlalte meciuri: Vineri:… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic