Despre noi

“Mesager de Constanţa” este un ziar online apărut în data de 15 iunie 2011 pe piaţa media locală. Este un ziar de informaţie actuală săptămânală cu o viziune critică şi obiectivă asupra a ceea ce alţii nu văd în jurul lor. Este un ziar de referinţă pentru cei care vor să înţeleagă lumea actuală.

„Mesager de Constanţa” este un ziar care îşi asumă independenţa sa editorială şi financiară. Singura politică a acestui ziar este de a asigura calitatea şi veridicitatea informaţiei prin promptitudine şi consistenţă.

Ziarul „Mesager de Constanţa” se structurează pe 9 secţiuni, în funcţie de domeniile stabilite de către redacţie: Administraţie locală, Politic, Social, Economic, Extern, Sport, Cultură.

În cadrul secţiunii Actualitate, echipa redacţională îşi propune să prezinte interviuri cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, personalităţi culturale, alţi lideri politici. De asemenea, în secțiunea Actualitate, vor fi prezentate anchete jurnalistice, reportaje şi analize pe subiecte.

Ziarul „Mesager de Constanţa” are în spatele său o echipă tânără, ambiţioasă şi întotdeauna informată cu evenimentele petrecute în timp real. Echipa redacţională a acestui ziar este pregătită la tot pasul să-şi informeze cititorii cu teme de interes general aflate pe agenda de ştiri a săptămânii. Atât echipa cât şi colaboratorii acestui ziar lucrează permanent într-un mod profesionist în ceea ce priveşte colectarea, selectarea, ierahizarea şi redactarea informaţiei.

Ziarul „Mesager de Constanţa” se remarcă prin echilibrul cu care tratează informaţia, indiferent de subiectul abordat.