vineri, 1 august 2014 | 13:50

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

“Băsescu nu vrea să plece până nu mă vede condamnat”

Dan Voiculescu a declarat, joi, că “unii se grăbesc” ca el să fie condamnat până în decembrie în dosarul ICA,… Citeşte tot »

Tarife noi la muzeele din judeţul Constanţa

În şedinţa de ieri, 31 iulie a.c., consilierii judeţeni au aprobat noile tarife pentru vizitarea muzeelor din judeţul Constanţa. În… Citeşte tot »

Superkombat World Grand Prix revine la Constanța

Spectacolul de la Superkombat World Grand Prix revine la Constanța, sâmbătă, de la ora 22, în Sala Sporturilor. Show-ul Superkombat… Citeşte tot »

”Ambasada Moţilor” şi ”Delegaţia Transilvaniei” la Bruxelles

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat că vrea să deschidă “o ambasadă” a moţilor şi o reprezentanţă a Transilvaniei la… Citeşte tot »

Ligia Campionilor: rezultate din turul trei preliminar

Rezultate înregistrate în partidele disputate, miercuri, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor: FK Aktobe (Kazahstan) –… Citeşte tot »

Cele mai importante declaraţii la Consilul Naţional al PSD

Consiliul National al PSD, care reuneste, marti, la Craiova, in jur de 5.000 de social-democrati, a inceput sub sloganul “Romania… Citeşte tot »

Ponta a inspectat zonele afectate de inundaţii

Premierul Victor Ponta a inspectat, marţi după-amiază, comuna gorjeană Bengeşti şi un baraj din zonă, precum şi oraşul Novaci, unde… Citeşte tot »

Prima rectificare bugetară din acest an va fi pozitivă

Premierul Victor Ponta a declarat că rectificarea bugetară, pregătită de Guvern pentru perioada imediat următoare, va fi pozitivă. Întrebat, la… Citeşte tot »

Libertatea presei, în pericol în SUA

Supravegherea la scară mare de către serviciile de informații americane începe să aibă impact asupra libertății presei și a democrației,… Citeşte tot »

Simona Halep se menţine în primele 3 locuri WTA

Constănţeanca Simona Halep se menţine pe locul 3, cu 6.785 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Halep este… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic