miercuri, 26 noiembrie 2014 | 15:40

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Mazăre: „O să avem luminiţe, undeva în jur de 10 decembrie”

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, s-a prezentat, marţi, 25 noiembrie a.c., pentru a 33-a oară la sediul Inspectoratului Judeţean de… Citeşte tot »

Vladimir Putin anunță crearea unei zone de liber-schimb cu Vietnamul

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat marți crearea unei zone de liber-schimb între Uniunea namală condusă de Rusia și Vietnam,… Citeşte tot »

Senatul şi-a aprobat bugetul pe 2015

Senatul şi-a aprobat, luni, bugetul pentru anul 2015, mai mare decât cel din anul curent, de peste 109 milioane de… Citeşte tot »

CSAT se reuneşte, marţi, în şedinţă

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, marţi, în şedinţă, pe ordinea de zi fiind incluse propunerile de… Citeşte tot »

Obama obligă un secretar american să demisioneze

Secretarul american al Apărării, Chuck Hagel, renunță la funcția din Executivul SUA invocând presiuni, notează publicația New York Times. Jurnaliștii… Citeşte tot »

Vreme rece şi mohorâtă în Dobrogea

Vremea va continua să se răcească din ce în ce mai mult în următoarele două săptămâni, mediile nocturne se vor… Citeşte tot »

Barack Obama vorbeşte în metafore despre succesiunea sa la Casa Albă

Preşedintele american, Barack Obama, a folosit o metaforă consumatorisită pentru a vorbi despre succesiunea sa la Casa Albă în 2016… Citeşte tot »

Nota scăzută la purtare pentru elevele bătăuşe de la Școala Sinoe

“În urma incidentului, din data de, 18.11.2014, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sinoe (structură a Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul”),… Citeşte tot »

Băsescu, alături de Udrea şi de lideri ai PMP, la berărie

Traian Băsescu s-a întâlnit, miercuri seară, cu Elena Udrea şi cu un grup de aproximativ 20 de lideri ai PMP,… Citeşte tot »

Mazăre: „Decizia de a renunţa la mandatul de primar o s-o iau eu singur”

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat marţi, 18 noiembrie a.c., că decizia de a ieși din politică o ia singur,… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic