marți, 2 septembrie 2014 | 18:36

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Senatori: campanie electorală pentru viitoarea lună şi jumătate

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat luni, după şedinţa Biroului Permanent, că, în mod sigur, pe modelul adoptat în… Citeşte tot »

Chinezii, interesaţi de Autostrada Bucureşti-Piteşti

Compania China Communications Construction Company va participa la licitaţia publică pentru construirea autostrăzii A1, pe porţiunea Piteşti-Craiova, a declarat  Hu… Citeşte tot »

Şedinţă ordinară CJC, pe 5 septembrie

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, se convoacă… Citeşte tot »

Separatiștii proruși au comis primul atac maritim

Separatiștii proruși au atacat o navă ucraineană din Marea Azov duminică, trăgând asupra ei cu artileria de pe uscat, acesta… Citeşte tot »

ISJ: 16,11% dintre absolvenţii de liceu au promovat Bac-ul

“Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a centralizat astăzi, 31 august, rezultatele examenului de Bacalaureat din sesiunea august-septembrie 2014. Astfel, în această… Citeşte tot »

Bugetul programului “Prima Casă” va fi suplimentat

Ministerul Finanțelor propune suplimentarea bugetului destinat garanțiilor pentru programul Prima Casă prin direcționarea unor sume de circa 486 de milioane… Citeşte tot »

Andreea Mitu, succes românesc la “Mamaia Idu Trophy”

Dublu succes românesc pentru Andreea Mitu care şi-a adjudecat trofeul “Mamaia Idu Trophy”, duminică, în turneul de simplu după ce… Citeşte tot »

Iohannis: Sunt un politruc care vrea să candideze la Preşedinţie

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că este un politruc care vrea să candideze la Preşedinţia României.… Citeşte tot »

Plafonul pentru gratuităţi RATC, majorat la 1.000 de lei

Consilierii locali au votat, în şedinţa de ieri, 28 august a.c., majorarea plafonului pentru persoanele care beneficiază de gratuitate pe… Citeşte tot »

VEZI componenţa grupelor Ligii Campionilor

Tragerea la sorți a fazei grupelor ediției 2014-2015 a Ligii Campionilor la fotbal a avut loc joi la Monaco, cea… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic