miercuri, 23 iulie 2014 | 05:42

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Pista pentru biciclişti din zona digului de nord, aproape gata

Primarul Radu Mazăre s-a prezentat ieri, 22 iulie a.c., la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa pentru a da cu… Citeşte tot »

Guvernul va introduce programul “PRIMA MAŞINĂ”

După PRIMA CASĂ, Guvernul va introduce programul PRIMA MAŞINĂ. Ideea îi aparţine ministrului Economiei, Constantin Niţă. Programul PRIMA MAȘINĂ este un… Citeşte tot »

DEMISIE la nivel înalt, în PNL

Senatorul PNL Ioan Ghişe a declarat, luni că intenţionează să demisioneze din partid, nemulţumit de decizia fuziunii cu PDL şi… Citeşte tot »

Blaga, despre Monica Macovei: “Aici nu e pe toane”

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că partidul şi-a desemnat deja candidatul pentru Preşedinţia României, adăugând că ”aici nu… Citeşte tot »

Accident cu parapanta în Munții Făgăraș

Un bărbat de 40 de ani a căzut, luni seară, cu parapanta în Valea Bâlii din Munţii Făgăraş, pentru preluarea acestuia… Citeşte tot »

TRIPLA TERAPIE, tratamentul pentru hepatita C, în atenția UE

Începând din toamna acestui an, românii care suferă de Hepatita C ar putea beneficia de tripla terapie, însă costurile pe… Citeşte tot »

Barack Obama vrea creşterea cheltuielilor pentru apărare şi o “solidaritate transatlantică”

Preşedintele american Barack Obama şi omologul său polonez Bronislaw Komorowski au discutat luni despre “importanţa de a creşte cheltuielile pentru… Citeşte tot »

Marian Sârbu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF

Marian Sârbu a demisionat, vineri, din funcţia de prim-vicepreşedinte şi membru executiv al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), după… Citeşte tot »

Echipa masculină de sabie a României, locul 7 la Mondiale

Echipa masculină de sabie a României, medaliată cu argint la ediția de anul trecut, de la Budapesta, a terminat pe… Citeşte tot »

“Băsescu, faţă de Izaura, nu a avut camera de filmat la cravată”

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă seara, la postul Antena 3, că reducerea contribuţiilor la asigurările sociale va intra în… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic