duminică, 30 august 2015 | 15:52

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. – Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Şedinţă ordinară CJC, pe 2 septembrie

Consilierii județeni se reunesc într-o ședință ordinară pe data de 2 septembrie de la ora 14:00, la Sala “Remus Opreanu”… Citeşte tot »

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă, luni, 31 august

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară,  luni, 31 august 2015, ora 1200, în sala “Remus Opreanu” a Consiliului… Citeşte tot »

1.094 de candidați, prezenți la proba scrisă obligatorie a profilului

„Miercuri, 25 august 2015, 1.094 de absolvenți de liceu au participat la probă scrisă obligatorie a profilului, Matematică/Istorie. 294 de… Citeşte tot »

Cinci cartiere ale Constanței vor beneficia de iluminat public modern

Cinci cartiere ale orașului vor beneficia de iluminat public modern: Baba Novac, Compozitorilor, Palazu Mare, Peninsulă și Constanța Sud (zonă… Citeşte tot »

Sărbătoare la Biserica Greacă din Constanţa

Biserica Greacă din Constanța îl cinstește joi, 27 august a.c., pe Sfântul Fanurie, cel de-al doilea hram al lăcașului de… Citeşte tot »

Sărbătoarea Portului, Dansului și Cântecului Popular Turco-Tătar, ediţia a XXI-a

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România organizează, în zilele de 28 și 29 august 2015, cea de-a XXI-a ediție… Citeşte tot »

Jandarmii constănţeni, la datorie

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi… Citeşte tot »

Fată de 13 ani din Ovidiu, dată dispărută

Poliţiştii din Ovidiu au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Melisa Ali de 13 ani. Aceasta a plecat, luni,… Citeşte tot »

Cum va fi vremea la începutul lunii septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunţat ieri, 24 august a.c., prognoza meteo pentru următoarele săptămâni.  Estimarea este realizată folosind produsele… Citeşte tot »

Petrecere, întreruptă de către jandarmi

Un echipaj de jandarmi care se afla în misiune în staţiunea Neptun, a fost sesizat, duminică dimineață, 23 august a.c.,… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic