vineri, 3 iulie 2015 | 22:16

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. – Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Decebal Făgădău, reales preşedinte al Organizaţiei municipale a PSD Constanţa

Primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, a fost reales astăzi, 27 iunie a.c., în funcția de președinte al filialei municipale… Citeşte tot »

BAC 2015: 5.817 candidaţi susţin prima probă scrisă

„Luni, 29 iunie a.c., 5.817 candidaţi (5210 – serie curentă și 607 – serie precedentă) vor susţine, în cele 19 centre… Citeşte tot »

Festivalul Pescarilor, ediţia I, la Eforie

Eforie găzduiește în perioada 26 – 28 iunie a.c., prima ediție a Festivalului Pescarilor. Astfel, prima manșă va avea loc… Citeşte tot »

De la 1 iulie, RATC suspendă linia 40C

Reprezentanții Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța anunță că, începând din 1 iulie, se va suspenda linia 40C,… Citeşte tot »

Noi sensuri unice în Năvodari

„30 de străzi din Năvodari vor fi transformate într-unele cu sens unic. Decizia luată de administraţia locală aşteaptă acum avizul… Citeşte tot »

6.562 de elevi înscriși la Evaluarea Națională

„La Evaluarea Națională din acest an s-au înscris 6.562 de absolvenți de clasa a VIII-a, care vor susține probele în… Citeşte tot »

Începe „Festivalul Tinereții” ediţia 2015, la Mangalia

„O nouă ediție a festivalului internațional de muzică ușoară și folclor „Festivalul. Tinereții” va avea loc, în perioada 22 iunie… Citeşte tot »

Alegeri pentru funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, pe 29 iunie

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, rămasă vacantă după demisia lui Radu Mazăre, în luna martie, vor avea… Citeşte tot »

Portul Constanța şi Portul Vukovar au semnat un memorandum de înţelegere

„Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a organizat pe data de 17 iunie 2015 la Vukovar, în Croația, evenimentul… Citeşte tot »

Au început înscrierile la Evaluarea Naţională

În perioada 15-17 iunie a.c., absolvenţii claselor a VIII-a constănţeni se pot înscrie pentru Evaluarea Naţională. Prima probă va avea loc… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic