joi, 18 decembrie 2014 | 04:16

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Joi, 18 decembrie, şedinţă ordinară CLM

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat, în şedinţă ordinară, joi, 18 decembrie a.c., ora 12:00, în sala „Remus Opreanu”… Citeşte tot »

HCM Constanţa, un meci care pe care la Călăraşi

Campionii României joacă miercuri, 17 decembrie, în deplasare, un meci eliminatoriu,  în optimile de finală ale Cupei României contra gazdelor… Citeşte tot »

Luptă şi protest împotriva lui Orban

Protest de amploare în centrul oraşului Budapesta, unde s-au strâns aproape 10.000 de oameni. Manifestanţii, care au venit cu fluiere… Citeşte tot »

Gabriel Oprea l-a demis pe şeful ISU Dobrogea

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, l-a demis pe şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Viorel Jianu, şi a cerut… Citeşte tot »

Oficialul MAI a prezentat „filmul” prăbuşirii elicopterului SMURD

Intervenţia în cazul elicopterului SMURD prăbuşit luni în lacul Siutghiol a durat 11 ore şi 59 de minute, operaţiunea încheindu-se… Citeşte tot »

Ploi, lapoviţă şi ninsoare în aproape toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo potrivit căreia, de astăzi de la ora 10.00 până joi la… Citeşte tot »

Parlament: Şedinţă solemnă, la 25 de ani de la Revoluţie

Parlamentul se va reuni, în data de 17 decembrie, în şedinţă solemnă dedicată împlinirii a 25 de ani de la… Citeşte tot »

Mazăre va face plângere penală inspectorului de la ANI

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a anunțat, marți, 9 decembrie a.c., că îi va face plângere penală pentru abuz în serviciu… Citeşte tot »

UDMR iese de la guvernare, dar va vota pentru noul Guvern

Premierul Victor Ponta şi preşedintele UDMR Kelemen Hunor au avut, luni, la Parlament, o discuţie tehnică privind retragerea Uniunii de… Citeşte tot »

Temperaturi scăzute şi ploi în Dobrogea

Regimul termic se anunță, în continuare, unul mai rece decât în mod obișnuit, valorile medii în Dobrogea ale maximelor termice… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic