luni, 27 aprilie 2015 | 15:35

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. – Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Examenele Cambridge se echivalează

Începând cu anul 2014, examene  Cambridge ca Preliminary English Test (PET) și First Certificate in English (FCE) sunt echivalate cu… Citeşte tot »

„INTELIGENȚA INIMII” expoziție de pictură, grafică și photoshop

Duminică, 19 aprilie 2015, începând cu ora 16.00, în incinta Sanatoriului Balnear din Mangalia, Pavilion B, (hotel Paradiso) va avea… Citeşte tot »

Gruparea navală SNMG2 va face o escală în Portul Constanţa

„În conformitate cu Planul de Relaţii Internaţionale al Ministerului Apărării Naţionale pentru anul 2015, în perioada 13.03-16.03.2015, gruparea navală SNMG2… Citeşte tot »

Aleşii judeţeni liberali au votat împotriva concesionării Pavilionului din Mamaia

Consilierii judeţeni s-au reunit ieri, 11 martie a.c., în şedinţă ordinară, pe ordinea de zi aflându-se, iniţial, 22 de proiecte… Citeşte tot »

20 martie, Ziua Internaţională a Francofoniei

„Biroul Regional pentru ţările din Europa centrală şi de est (BRECO) al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF) organizează două conferinţe… Citeşte tot »

SPIT acordă bonificaţii contribuabililor care îşi achită în avans taxele

„Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța amintește contribuabililor că și în anul 2015 pot beneficia de bonificații pentru… Citeşte tot »

Proiecte de colaborare între Universitatea „Ovidius” și universități din Turcia

„În perioada 1 – 6 martie 2015, prof.univ.dr. Constantin Popa, prorector al Universității „Ovidius” din Constanța pentru cercetare științifică și… Citeşte tot »

Parteneriat de afaceri româno-turc

„Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa prin Centrul Enterprise Europe Network Constanţa în colaborare cu TIM – Asociaţia… Citeşte tot »

Şedinţă ordinară CJC, pe 11 martie

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, se convoacă… Citeşte tot »

Târg international de Universităţi, la Constanţa

„În premieră în judeţul Constanţa, Cambridge School of Constanta şi UK Study România în parteneriat cu Student Recruitment Tours Bulgaria… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic