duminică, 21 septembrie 2014 | 18:07

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Primăria Constanţa nu va prelua CET-ul cu datorii

Aleşii municipali s-au întrunit joi, 18 septembrie a.c., într-o şedinţă de îndată. Cei 20 de consilieri locali prezenţi au votat… Citeşte tot »

PPDD a validat candidatura lui Dan Diaconescu la prezidenţiale

Comitetul Naţional Executiv al PPDD l-a validat pe Dan Diaconescu drept candidatul oficial al partidului la alegerile prezidenţiale, semnăturile necesare… Citeşte tot »

Ponta şi-a depus la BEC dosarul de înregistrare a candidaturii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a depus, miercuri, la Birorul Electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidenţiale, el… Citeşte tot »

Nicolescu:”Vom cere suspendarea scumpirii gazelor”

Departamentul pentru Energie va propune un proiect de hotărâre de Guvern prin care calendarul de liberalizare a preţului gazelor la… Citeşte tot »

Câţi bani au primit partidele, de la buget, în septembrie

Valoarea totală primită de partidele parlamentare, în luna septembrie, constând în subvenţii de la bugetul de stat este de peste… Citeşte tot »

Profitul Hidroelectrica a crescut cu 12%

Potrivit unui comunicat al companiei, Hidroelectrica a obținut în primele opt luni ale anului un profit brut de 719 milioane de… Citeşte tot »

Plumb: “Prioritatea Guvernului, crearea a 70.000 de locuri de muncă”

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat că prioritatea Guvernului pentru perioada următoare este să creeze 70.000 de locuri de muncă… Citeşte tot »

Ce spune Tăriceanu despre suspendarea preşedintelui

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la Suceava, că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu ar trebui votată cel mai… Citeşte tot »

Emilian Pavel (PSD), în locul Corinei Creţu, în PE

Social-democratul Emilian Pavel, care a ocupat locul 18 pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare din 25 mai, o va… Citeşte tot »

Băsescu, despre ofiţeri sub acoperire. Iohannis: SIGUR nu eu

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Preşedinţie, a afirmat că în mod “sigur” preşedintele Traian Băsescu nu s-a referit… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic