miercuri, 10 februarie 2016 | 06:28

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. – Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Consilierii locali constănţeni, convocaţi în şedinţă extraordinară

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, marţi, 19 ianuarie 2016, ora 1200, în sala “Remus Opreanu” a Consiliului… Citeşte tot »

Constanţa petrece! Revelion 2016 – Pe meridianele veseliei

Primăria Municipiului Constanţa şi S.C. 360 Revolution S.R.L. organizează, la cumpăna dintre ani, „Revelion 2016 – Pe meridianele veseliei” în… Citeşte tot »

Daruri pentru bătrânii din cămine

Organizaţia Judeţeană de Femei Constanţa a Partidului Social Democrat, reprezentată de preşedinte, ec. Mariana Gâju, din dorinţa de a oferi… Citeşte tot »

Taxa de habitat, 3 lei pentru toți constănțenii

„În şedinţa ordinară a Consiliului Local din data de 18 decembrie a.c., a fost aprobată hotărârea privind stabililirea impozitelor şi… Citeşte tot »

Primăria Năvodari distribuie pachetele de sărbători

„A devenit deja o tradiție ca în apropierea sărbătorilor Primăria Năvodari să ofere pachete cu alimente persoanelor care au mare… Citeşte tot »

Începe distribuirea pachetelor pentru cei mici

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Constanța și Consiliul Local vor distribui, în perioada 15 – 17 decembrie 2015, cadouri… Citeşte tot »

Ședință CLM, vineri, 18 decembrie

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, vineri, 18 decembrie 2015, ora 14:00, în sala “Remus Opreanu”… Citeşte tot »

Clinica ALIAT Constanţa: Nevoie în creștere privind tratamentul specializat al adicțiilor

Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor (ALIAT) a finalizat luni, 14 decembrie a.c., proiectul cu finanțare europeană “Întreprinderi sociale… Citeşte tot »

Alcoolismul, boală a societății

   Demența Alzheimer nu este doar o boală a creierului, diabetul zaharat nu este doar o boală a pancreasului, hipertensiunea… Citeşte tot »

Dependența de jocuri de noroc – diagnostic și intervenție terapeutică

    Jocul patologic de noroc este tulburarea de control a impulsului, ce se explică prin incapacitatea persoanei de a… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic