sâmbătă, 23 august 2014 | 15:21

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Au început lucrările Şcolii de Vară a OFSD, la Mamaia

Astăzi, 22 august a.c., preşedintele Organizaţiei Județene Constanța a Femeilor Social-Democrate, Mariana Gâju, a deschis oficial lucrările Şcolii politice de… Citeşte tot »

Năstase, primele declaraţii la ieşirea din penitenciar

Fostul premier Adrian Năstase a fost eliberat. La ieşirea din penitenciar, acesta a declarat că a rămas acelaşi, dar şi… Citeşte tot »

Baconschi: “Orice târfă dă lecţii poporului român”

Baconschi şi-a suspendat contul de Facebook după ce a postat un mesaj critic la adresa clasei politice, destul de diluat… Citeşte tot »

Cataramă renunţă la candidatură. Îl va susţine pe Diaconescu

Viorel Cataramă a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Cristian Diaconescu, că renunţă la candidatura sa la… Citeşte tot »

Guvernul a adoptat proiectele de lege privind amnistia fiscală în cazul pensionarilor şi al mamelor

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat că Guvernul a aprobat proiectele de lege privind amnistia fiscală în cazul pensionarilor şi al mamelor… Citeşte tot »

Diaconescu: Voi candida independent pentru FMP

Cristian Diaconescu şi-a anunţat, luni, candidatura ca independent la alegerile prezidenţiale, precizând că, în această postură, nu va mai fi… Citeşte tot »

Ponta: Tăriceanu, singurul din partea dreptei, la Prezidenţiale

Preşedintele PSD Victor Ponta, a declarat, luni, că singurul reprezentant al dreptei, la prezidenţiale este Călin Popescu-Tăriceanu. Solicitat să comenteze… Citeşte tot »

Agresiunea nedreaptă din Irak trebuie stopată printr-o acţiune colectivă a ONU

Papa Francisc a recomandat “stoparea agresiunii nedrepte”, în special a celei comise de către jihadişti în Irak, printr-o acţiune colectivă… Citeşte tot »

Legumicultorii români vor primi despăgubiri de la CE

Achim Irimescu, reprezentantul Delegației României pe lângă Comisia Europeană, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a declarat că legumicultorii… Citeşte tot »

Halep, principala favorită la New Haven (SUA)

Constănţeanca Simona Halep, numărul doi mondial, este principala favorită a turneului WTA de la New Haven (USA), care se desfășoară… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic