sâmbătă, 30 mai 2015 | 00:02

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. – Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Şedinţă ordinară CJC, pe 28 mai

O nouă şedinţă a Consiliului Judeţean Constanţa va avea loc pe data de 28 mai a.c., de la ora 13:00,… Citeşte tot »

Design de obiect, într-un proiect inedit în România

Asociația Culturală “Instalart”, în parteneriat cu BASF, desfășoară unul dintre cele mai mari proiecte de instalație din România, în perioada… Citeşte tot »

JCI PLAY 4×4 editia a 9-a HAGIENI s-a incheiat cu succes!

Peste 80 de oameni din mediul de afaceri constantean dar si din alte orase au participat la traseul off-road si… Citeşte tot »

Manifestare cu tradiție organizată de Facultatea de Matematică şi Informatică

Facultatea de Matematică şi Informatică, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, în colaborare cu Universitatea Wisconsin-Madison din SUA, Institutul de… Citeşte tot »

Săptămâna Naţională a Voluntariatului, prinde gustul!

În perioada 11-17.05.2015 s-a desfăşurat “SĂPTĂMÂNA NAŢIONALĂ A VOLUNTARIATULUI, PRINDE GUSTUL!”, ediţia a IX-a. La Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu Medgidia… Citeşte tot »

10 strategii pentru a prezenta încrezător şi convingător în afaceri

Dacă ai emoţii atunci când vorbeşti în public, dacă simţi că vocea îţi tremură atunci când prezinţi oferta ta în… Citeşte tot »

Examenele Cambridge se echivalează

Începând cu anul 2014, examene  Cambridge ca Preliminary English Test (PET) și First Certificate in English (FCE) sunt echivalate cu… Citeşte tot »

„INTELIGENȚA INIMII” expoziție de pictură, grafică și photoshop

Duminică, 19 aprilie 2015, începând cu ora 16.00, în incinta Sanatoriului Balnear din Mangalia, Pavilion B, (hotel Paradiso) va avea… Citeşte tot »

Gruparea navală SNMG2 va face o escală în Portul Constanţa

„În conformitate cu Planul de Relaţii Internaţionale al Ministerului Apărării Naţionale pentru anul 2015, în perioada 13.03-16.03.2015, gruparea navală SNMG2… Citeşte tot »

Aleşii judeţeni liberali au votat împotriva concesionării Pavilionului din Mamaia

Consilierii judeţeni s-au reunit ieri, 11 martie a.c., în şedinţă ordinară, pe ordinea de zi aflându-se, iniţial, 22 de proiecte… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic