vineri, 30 ianuarie 2015 | 09:50

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

CSU Neptun a pierdut la limită contra campioanei

CSU Neptun a pierdut la limită, scor 27-29, meciul disputat cu liderul campionatului, HCM Baia Mare. Constănţencele, antrenate de Ion… Citeşte tot »

Ex-dinamovistul Țucudean a fost achiziţionat de Steaua

Vârful în vârsta de 23 de ani, care s-a consacrat la rivala Dinamo, va purta tricoul cu numărul 29 și… Citeşte tot »

Profesioniştii de la Delta Music School vin în întâmpinarea elevilor

Joi, 29 ianuarie a.c., Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” a găzduit semnarea parteneriatului dintre Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi… Citeşte tot »

Bonificaţie la impozitele plătite până la 31 martie, la Medgidia

“La Medgidia a început colectarea taxelor și impozitelor pe anul 2015. Din această săptămână, toți cetățenii din UAT Medgidia pot… Citeşte tot »

CSU Neptun – HCM Baia Mare, în Sala Sporturilor din Constanţa

CSU Neptun întâlneşte, joi 29.01.2015, campioana României la Handbal feminin şi totodată reprezentanta României din Champions League, HCM Baia Mare… Citeşte tot »

HCM Constanța, primul meci oficial din 2015

HCM Constanța păşeşte oficial în noul an, pe teren propriu. Primul meci oficial din 2015 al constănţenilor se joacă joi,… Citeşte tot »

Lucrările la „Extinderea spre sud a danei de gabare”, finalizate

„Extinderea spre sud a danei de gabare” este o investiţie care are ca scop îmbunătăţirea infrastructurii portuare şi eficientizarea operaţiunilor… Citeşte tot »

2.629 de elevi participă la concursul judeţean „Comorile condeiului”

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează vineri, 30 ianuarie a.c.,  ediţia a II-a a Concursului judeţean de caligrafie şi ortografie  „Comorile… Citeşte tot »

Elevii şi preşcolarii intră în vacanţă

Elevii şi preşcolarii vor intra de vineri, 30 ianuarie a.c., în vacanţa intersemestrială şi se vor întoarce la cursuri luni… Citeşte tot »

Premieră “Niște…năroji”, la Teatrul de Stat

Teatrul de Stat Constanța prezintă, sâmbătă, 31 ianuarie şi duminică, 1 februarie a.c., premiera “Niște…năroji”, după La lilieci de Marin… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic