vineri, 27 noiembrie 2015 | 11:57

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. – Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Lucrări de reparații la trama stradală

„PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CONSTANŢA şi S.C. CONFORT URBAN SRL aduc la cunoştinţa tuturor persoanelor interesate că în luna decembrie se vor… Citeşte tot »

Clinica ALIAT Constanța desfășoară activități de prevenire a consumului de substanțe în rândul tinerilor

„Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor (ALIAT) a demarat la începutul lunii octombrie, în cadrul proiectului cu finanțare europeană… Citeşte tot »

Consilierii locali constănțeni, convocați în ședință

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, vineri 27 noiembrie 2015, ora 13:00, în sala “Remus Opreanu”… Citeşte tot »

S-a dat startul lucrărilor de reabilitare a Parcului Arheologic

Ieri, 19 noiembrie a.c., au început lucrările de reabilitare și modernizare la Parcul Arheologic situat în vecinătatea Palatului Administrativ din… Citeşte tot »

Hramul Bisericii Sfânta Mina, în parcul Tăbăcăriei

La data de 11 noiembrie, în calendarul ortodox, este sărbătorit Sfântul Mare Mucenic Mina. Cu acest prilej, Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul… Citeşte tot »

276 de locuri de muncă pentru șomerii constănțeni

Constănţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au ocazia, săptămâna aceasta, să se angajeze rapid. Companiile din judeţ propun,… Citeşte tot »

O autospecială a ISU “Dobrogea”, implicată într-un accident rutier

Polițiștii constănțeni intervin în aceste momente la un accident rutier produs în municipiul Constanța, la intersecția străzii Pandurului cu Șoseaua… Citeşte tot »

Elevii din Medgidia, solidari cu victimele incendiului de la Club Colectiv

„Pentru a nu rămâne indiferenți în fața unei drame, Asociația Crucea Roșie, filiala Medgidia, prin voluntarii de la Școala Postliceală… Citeşte tot »

Lucrări la trama stradală pe mai multe străzi din Constanța

„PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CONSTANŢA şi S.C. CONFORT URBAN SRL aduc la cunoştinţa tuturor persoanelor interesate că, în luna noiembrie, se vor… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic