marți, 4 august 2015 | 21:53

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. – Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Structura anului şcolar 2015-2016

Ministerul Educației a aprobat structura anului şcolar 2015-2016, care va însuma 36 de săptămâni de cursuri (177 de zile lucrătoare),… Citeşte tot »

Programul festivităţilor de Ziua Marinei Române, 2015

Seria evenimentelor care vor marca sărbătorirea Zilei Marinei Române 2015 va fi deschisă de un spectacol susținut de Muzica Militară a… Citeşte tot »

Tineri prinşi de jandarmi în flagrant

Jandarmii constănțeni au prins în flagrant cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 și 29 de ani care aveau asupra… Citeşte tot »

Două adolescente, date dispărute

Polițiștii constănțeni au dat în urmărire, două adolescente din județul Constanța, care au plecat în mod voluntar de la domiciliu… Citeşte tot »

„FILE DE CARTE ÎNTRE FIRE DE NISIP”

Vineri, 31 iulie a.c., la Tuzla, a avut loc prima Ediție a Târgului și expoziției de carte, vernisaj, pian și… Citeşte tot »

Andrei Stoica rămâne campion mondial Superkombat

Luptătorul român Andrei Stoica rămâne campion mondial Superkombat la categoria super cruiser după ce l-a învins prin KO pe olandezul… Citeşte tot »

Horia Tecău a devenit cetăţean de onoare al municipiului Constanţa

Tenismenul Horia Tecău, câștigător al turneului de la Wimbledon la dublu masculin, după Ilie Năstase, a primit, ieri, 31 iulie… Citeşte tot »

Pachetele alimentare pentru pensionari, distribuite, în perioada 10-14 august

La finalul şedinţei de Consiliu Local de ieri, 31 iulie a.c., primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat că,… Citeşte tot »

Şase blocuri noi, în campusul social „Henri Coandă”

Ieri, 31 iulie a.c., consilierii locali au votat proiectul privind aprobarea documentaţiei în etapa proiect tehnic, detalii de execeţie, caiete… Citeşte tot »

Festivitate de absolvire a promoției “Regele Ferdinand 150”

Faleza  din faţa Comandamentului Flotei va găzdui vineri, 31 iulie a.c., începând cu ora 09.00,  festivitatea dedicată absolvirii Promoţiei “Regele… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic