miercuri, 7 octombrie 2015 | 02:11

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. – Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

Şedinţă CLM, miercuri, 7 octombrie

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, miercuri, 07 octombrie 2015, ora 1200, în sala “Remus Opreanu”… Citeşte tot »

Sesiune științifică internațională Pontica 2015

„Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța organizează a XLVIII-a sesiune științifică internațională PONTICA 2015 sub genericul „Un secol de… Citeşte tot »

Scrisoare deschisă a primarului interimar al Constanței, Decebal Făgădău

Dragi constănțeni, Astăzi, 1 octombrie a.c., am început campania de curățenie generală a orașului nostru, ca un prim pas într-o… Citeşte tot »

Traseul liniilor 44 şi 51, deviat pentru aproximativ două luni

RATC Constanţa anunţă călătorii liniilor 44 şi 51 că, începând cu data 5 octombrie a.c., timp de aproximativ două luni,… Citeşte tot »

„Metamorfozele iubirii”, la Teatrul de Stat

În această toamnă, Teatrul de Stat Constanța (TSC) deschide stagiunea teatrală 2015-2016 cu spectacolul „Metamorfozele iubirii”, cea mai nouă producție… Citeşte tot »

Consilierii din Medgidia, convocaţi în şedinţă ordinară

Consilierii din Medgidia sunt convocaţi miercuri, 30 septembrie a.c., ora 17.00, într-o nouă şedinţă ordinară. Iată ce proiecte de hotărâri… Citeşte tot »

Noul pod de la Cernavodă, în reparaţii

Noul pod de la Cernavodă intră, începând cu această săptămână, într-un proces de reabilitare, urmând să se circule doar pe… Citeşte tot »

300 de voluntari au participat la o acţiune de curăţare a plajei, la Mamaia

Circa 300 de voluntari au participat, sâmbătă, 26 septembrie a.c., la o acțiune de curățare a plajei și zonelor limitrofe… Citeşte tot »

Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean a început!

Vineri, 25 septembrie a.c., la Pavilionul Expozițional Constanța, s-a deschis oficial cea de-a VIII-a ediţie a Sărbătorii Recoltei şi a… Citeşte tot »

PSD Constanța a hotărât componența Comisiei Electorale Județene

Biroul Permanent Județean întrunit ieri, 24 septembrie a.c., în ședintă ordinară a hotărât componența Comisiei Electorale Județene pentru organizarea scrutinului… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic