vineri, 6 martie 2015 | 17:57

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

ISJ: Competiţii şcolare, 7-8 martie

“Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează, în perioada 7-8 martie a.c., mai multe competiţii şcolare destinate elevilor din învăţământul gimnazial şi… Citeşte tot »

S-a constituit Forumul Oamenilor de Afaceri și ai Mediului Economic, în relație cu Universitatea „Ovidius”

“Din perspectiva armonizării relațiilor dintre mediul academic și comunitate, obiectiv important al Planului managerial al Rectorului prof.univ.dr. Sorin Rugină, la… Citeşte tot »

Elevii constănţeni, informaţi cum să se comporte în caz de cutremur

“În urmă cu 38 ani, în seara zilei de 4 martie 1977, în zona Vrancea, s-a produs un puternic seism,… Citeşte tot »

Vreme capricioasă, în Dobrogea

Administraţia Naţională de meteorologie a realizat o estimare a vremii in intervalul 2 – 15 martie 2015. În Dobrogea, prima… Citeşte tot »

Târgul de Turism „Vacanţa” 2015, ediţia a VI-a

“Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat… Citeşte tot »

Vitezoman, prins cu 208 km/h pe Autostradă

Un bărbat de 32 de ani a fost depistat de polițiști luni, 2 martie a.c., în timp ce conducea cu… Citeşte tot »

OIF organizează concursul de poezie francofonă „Îmi iubesc planeta”, a doua ediţie

“Biroul regional pentru ţările din Europa centrală şi de est (BRECO) al OIF lansează a doua ediţie a concursului de… Citeşte tot »

9.820 de elevi au susţinut simularea probei scrise la română

“Luni, 2 martie a.c., în intervalul orar 9.00-12.00, 9.820 de elevi  (clasa a XI-a – 4.508 şi clasa a XII-a… Citeşte tot »

Elevii susţin simularea examenului de Bacalaureat

“La nivelul judeţului Constanţa, 5.170 de elevi de clasa a XI-a, respectiv 5.850 de elevi de clasa a XII-a (învăţământ liceal de zi) pot… Citeşte tot »

Anunţ: ISU “Dobrogea” scoate la concurs 84 de posturi

“Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa scoate la concurs, cu recrutare din rândul cadrelor militare în rezervă… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic