marți, 21 octombrie 2014 | 02:30

Femeile din PSD CONSTANȚA au sărbătorit 8 martie

duminică, 9 martie 2014
Publicat de Adrian Maxim
   

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate a organizat sâmbătă, cu prilejul zilei de 8 Martie, o petrecere deosebită, pentru aproape 150 de doamne și domnișoare, într-un restaurant select din Constanța.

IMG_6087Evenimentul plin de bucurie și entuziasm, a fost marcat de o serie de surprize, premii și tombole pregătite tuturor invitatelor de către  Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate Constanța.

Gătite nevoie mare sau îmbrăcate lejer pentru a putea dansa, doamnele şi domnişoarele din OFSD Constanța au profitat din plin de muzica bună și  de atmosfera călduroasă a unei organizații unite, reușind să transforme seara de 8 martie într-o petrecere de neuitat.

IMG_6173

Preşedintele OFSD Constanța, Paula Cioceanu, le-a transmis invitatelor, cu acest prilej, multă sănătate, iubire și bucurie în viața personală. Petrecerea a fost organizată pentru femeile din Municipiul Constanța, un prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se distra şi nu în ultimul rând, de a-și face planuri pentru o viitoare carieră în politica de vârf.

IMG_6238

La petrecerea femeilor au luat parte, mama Președintelui Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, Carmen Lungu – directorul Crucii Roşii Constanţa,  Conf. Univ. Dr. - Mărioara Cojoc, Consilier Local – Onciu Carmen, și multe alte doamne și domnișoare, membre sau simpatizante ale PSD CONSTANȚA .

Lasă un răspuns

CLM Constanţa, convocat în şedinţă extraordinară

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, luni, 20 octombrie 2014, ora 12:00, la Complex hotelier Malibu,… Citeşte tot »

Premieră „Trei Surori“, la Teatrul de Stat

Constănţenii iubitori de teatru sunt invitaţi vineri, 17 octombrie a.c., sâmbătă, 18 octombrie a.c., şi duminică, 19 octombrie a.c., începând… Citeşte tot »

Rusia, despre scutul american de la Deveselu

Reprezentantul Moscovei la NATO, Aleksandr Gruşko, a acuzat SUA că subminează securitatea regională prin amplasarea scutului antirachetă în Europa şi… Citeşte tot »

Progrese în procesul de eliminare a vizelor pentru Canada

Premierul Victor Ponta salută decizia de vineri a autorităţilor de la Ottawa privind includerea României pe Lista Ţărilor de Origine… Citeşte tot »

Udrea, despre această imagine: “Îmi aranjam sutienul”

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, explică, într-o postare pe Facebook, ce făcea în imaginea care a stârnit multe comentarii… Citeşte tot »

Turcia permite SUA să folosească bazele sale aeriene în lupta contra Statului Islamic

Turcia a acceptat să permită SUA să folosească bazele sale militare în campania împotriva jihadiștilor Statului Islamic, a declarat consilierul… Citeşte tot »

Echipa Bucureștiului, pe locul 4 în FIBA 3×3 World Tour 2014

Echipa Bucureștiului s-a clasat pe locul al patrulea la turneul final FIBA 3×3 World Tour, după ce a pierdut la… Citeşte tot »

Sorin Roşca Stănescu s-a predat la IPJ Ilfov

Senatorul Sorin Roşca Stănescu, condamnat marţi la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol, s-a… Citeşte tot »

Programul “Prima Maşină” a fost lansat

De la 1 noiembrie, românii ar putea să-şi cumpere maşini cu credite garantate de stat. Ministerul Economiei a dat, luni,… Citeşte tot »

Fuziunea PNL cu PDL (PNL), admisă de Tribunalul Bucureşti

Tribunalul Bucureşti a admis, luni, cererea privind fuziunea prin contopire a Partidului Naţional Liberal (PNL) cu Partidul Democrat Liberal (PDL),… Citeşte tot »Adrese si telefoane utile


Horoscop Zilnic